Trikolora je kyslík, Piráti jsou chlor.

 

Kyslín, nebe, vzduch, mraky

Kdo mě zná ví, že tíhnu k hnutí Trikolora, do voleb jde společně se Svobodnými a Soukromníky. Tíhnutí ještě nemusí v konečném důsledku znamenat, že do volební urny volební lístek s tímto uskupením vhodím. Státní volební komise vylosovala stranám a hnutím čísla, se kterými budou kandidovat v říjnových sněmovních volbách. Tak se pojďme na tu trikolóří osmičku podívat.



Trikolora má číslo 8 (slovy: osm)


V periodické soustavě prvků je osmička atomovým číslem kyslíku. To je myslím skvělé. Zato takoví Piráti, tedy přesněji Piráti a Starostové, tak těm byla vylosována sedmnáctka. A když nahlédneme do oné periodické soustavy prvků, pak pod číslem 17 nalezneme chlor. Chlor je velmi reaktivní plyn, který se ochotně slučuje s většinou prvků periodické soustavy. V každém mocenství, ve kterém se chlor vyskytuje, vytváří i příslušnou kyselinu. Fuj, pojďme od toho radši dál, a věnujme se kyslíkové osmičce.



Nejen 8 planet sluneční soustavy


Mléčná dráha, tedy naše sluneční soustava, ve které se nachází matička Země, má právě osm planet. A vězte, že třeba taková chobotnice má osm chapadel. A co takoví pavouci, většina z nich má osm nohou. A jaké mnohdy někteří umí uplést přenádherné sítě, že.. ovšemže. Když zabrousíme do technologičtějších vod, pak kupříkladu v jednom bajtu je osm bitů.

Mimochodem takový islám má osm rájů. Ale to bych sem asi nepletl a netahal, Trikolora s islámem nemá nic společného. To takový chlorový pirátský Ivan Bartoš, prý v mladické nerozvážnosti, si islámskou Evropu dovedl velmi dobře představit. Opět fuj, že.. ovšemže.



Oktogram


Oktogram, nebo-li osmicípá hvězda, je symbolem překonání času. Pokud se osvobodíme od času, osvobodíme se od strachu ze smrti. V tomto symbolu je ukryto osm magických trojúhelníků, což představuje energii čtyř přírodních živlů, jenž jsou násobeny jejich duální povahou, tedy jak negativní tak pozitivní.

Dle Platóna je osmistěn symbolem elementu vzduchu. Jak se nám to krásně snoubí s oním kyslíkem, že.. ovšemže. Vzduch je symbolem dechu a dech nám dává život. A pokud uzavřeme do kruhu osm magických paprsků, pak v podstatě vytvoříme prastarý pohanský symbol, tedy sluneční kolo.



Takže to uzavřeme


Osmička znamená volně a svobodně dýchat. Ano máte PRÁVO ŽÍT dle svých představ a svobodně nasávat do svých plic kyslíku, kolik se vám zamane. Oproti tomu všichni víme a známe, že takové Savo má bezpečnostní uzávěr. Proč asi? Nenechme si naši krásnou Českou republiku vyleptat chlorem, mějme se před sedmnáctkou na pozoru.



Anděl Azazel


Komentáře

  1. Velmi trefné až vtipné, ale bohužel já k volbám "nejdu". Ty uřezané pahýly strašně bolí ...

    OdpovědětVymazat
  2. @MirekC

    Děkuji za uznání. Nu, nakonec oba subjekty dopadly jak sedláci u Chlumce. TSS se do PS vůbec nedostala a Piráti dojeli na podrazácký STAN, tudíž v PS jsou ti jejich 4 (slovy: čtyři) poslanci tak akorát na okrasu, a vlastně je vůbec nikdo nepotřebuje.

    Každopádně doufám a veřím, že Trikolora se bude stále více nadechovat a tím zvětšovat svůj objem (plic), a to na všech úrovních. Naopak u Pirátů si přeji, aby pokracovala desinfekce chlorem vedoucí až k úplnému zániku.

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat