Roční plavba Archy X.

 

Archa X

Archa X, tedy společný blog Archivářky a Azazela, dnes slaví roční výročí. A páč Já jsem znám tím, že jsem přes ta výročí a statistiky a podobné záležitosti, tak jsem se ujal role pisálka k tomuto jubileu.



Počty článků a komentářů


Za rok, co Archa X pluje jako koráb na vlnách pragmatismu a emocí, vzniklo 25 článků. Jeden byl společný, 17 jich vzešlo z mého azazelského pera a 7 jich vytrousila Archivářka. Počet komentářů pod články byl 77.


Témata


Blog Archa X deklaroval, že nemá tématických mantinelů. Potvrdilo se to beze zbytku. Různorodost témat se táhla od svobody, přes socializaci, satanismus, dominantně submisivní vztahy, umění, žárlivost až po očkování a covid.


Vizuální proměny


Já osobně nemám rád nějaké výrazné změny, čtenář by měl vždy okamžitě poznat, kde se zrovna nachází. Malé kosmetické změny v průběhu onoho roku samozřejmě činěny byly. Posledním takovou změnou bylo pozadí, kdy jsme se dohodli na tom, že ústřední a stěžejní obrázek Archy X přesuneme z názvu právě na pozadí. Myslím, že toto byla velmi dobrá volba. Co říkáte?


Archa X na Facebooku


Od počátku působení blogu Archa X byla souběžně spuštěna i facebooková stránka stejného názvu. Má jednoduše zapamatovatelnou adresu https://www.facebook.com/ArchiXAza/. Takže tam jsme vám mohli například popřát příjemné prožití prázdnin a dovolených.

Prázdniny Archa X

Podcast Archa X


Podcast Archa X, jenž se začlenil pod podcast Xkozloviny, vyprodukoval během roku rovných 6 epizod. Což je v rámci možností slušný počin.



Závěrečné hodnocení


Kriticky musím konstatovat, že k naplnění původních představ chybí Arše X ještě tak 666 námořních mil. O vzniku tohoto projektu si můžete přečíst v článku Jak se zrodil projekt Archa X. Přejme si, jak naše autorské duo, tak vy naši čtenářové, nechť v časech příštích zařadí lodní šroub vyšší rychlost a třeba jednou náš koráb opravdu způsobí značný příboj. Prozatím jsou to jen takové nesmělé malé vlnky.

Anděl Azazel

Komentáře